Η Ελλάδα είναι ένα έθνος μικρών αγροτών που παράγουν μια απίστευτη σειρά από βιολογικά τυριά, έλαια, φρούτα, ξηρούς καρπούς, δημητριακά, όσπρια και λαχανικά, που συμπληρώνονται από μια σειρά από χόρτα και βότανα που αναπτύσσονται στην άγρια φύση. Αυτά είναι τα τρόφιμα που αποτελούν τη βάση της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας, στο οποίο προσθέτουν τόσο ποικιλία όσο και διατροφή.
Το κλίμα της Ελλάδας ευνοεί την καλλιέργια ελιών και λεμονιών, παράγοντας δύο από τα πιο σημαντικά στοιχεία της ελληνικής μαγειρικής. Μπαχαρικά, σκόρδο και άλλα βότανα όπως ρίγανη, βασιλικός, μέντα και θυμάρι χρησιμοποιούνται ευρέως, όπως και λαχανικά όπως μελιτζάνες και κολοκυθάκια, και όσπρια όλων των τύπων.
Στον αρχαίο κόσμο, η Ελλάδα ήταν κάποτε ένας από τους σημαντικότερους παραγωγούς κρασιού. Ωστόσο, σε αντίθεση με τη σημαντική κρατική κληρονομιά της χώρας, τα σύγχρονα ελληνικά κρασιά εμφανίζονται τώρα στον υπόλοιπο κόσμο. Εξερευνήστε αυτόν τον οδηγό για αρχάριους για ελληνικά κρασιά. Αυτές τις μέρες, η Ελλάδα προσφέρει εξαιρετική αξία κρασιού και νέες ποικιλίες για να επεκτείνει τον ουρανίσκο σας!
“Πιστεύουμε ότι κανένα πιάτο δεν μπορεί να είναι καλύτερο από τα συστατικά του και ότι τα καλύτερα συστατικά είναι συνήθως τοπικά. Καθώς το υπέροχο μαγείρεμα ξεκινά με υπέροχα συστατικά, υπέροχα συστατικά ξεκινούν με υπέροχους παραγωγούς”
Ή γράψτε απευθείας στο [email protected]
Παραλία Πευκοχώρι 630 85 Χαλκιδική, Ελλάδα
Tel: +30 697 0293000
Mobile: +30 6970 293 000
Fax: +30 697 0293000